Even voorstellen

Hoi, ik ben Hilde, 22 jaar oud, student sociologie en samen met Hendrik-Willem ben ik verantwoordelijk voor de PR en de dienst. Al deze insta-spam komt dus van mij haha. Ik wil al heel erg lang in de Outreach commissie, maar pas dit jaar had ik er tijd voor en werd deze droom werkelijkheid. Outreach combineert namelijk drie dingen die ik fantastisch vind: OCSG, onze stad en God! Ik vind het prachtig om ons zo met alle christelijke verenigingen samen in te zetten. De ellende in de stad is groot en raakt me elke Outreach weer en daarom vind ik het zo mooi om vlak voor Kerst te laten zien waarom Jezus hier op aarde is gekomen! God heeft ons bestemd tot licht, het is al donker genoeg om ons heen. Help jij 19 december mee om Groningen een iets van dat licht te laten zien?

Hallo allemaal, mijn naam is Susan de Vries en ik ben 20 jaar oud, 2de jaars social work student en GSV’er. Dit jaar mag ik deel uitmaken van het Outreach kernteam en ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie. Ik vind Outreach een mooi initatief om studenten en de stadjers in verbinding te brengen. Daarnaast vind ik het heel tof om samen met de anderen de mooie en diverse projecten te organiseren die allemaal hetzelfde doel hebben; omkijken naar de medemens, om zo Gods liefde rondom de kerstdagen te laten zien in stad. Ik hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als ik dat ben en ik verwacht jullie te zien op 19 december voor een waardevolle avond voor jezelf en de ander!

Heehoi! Mijn naam is Ruth, ik ben 19 jaar en heb op het moment een tussenjaar. Dat leek mij een goed moment om me in te zetten voor Outreach. Ik vind het super leuk om samen met andere studenten een avond te organiseren, waarop we wat liefde kunnen geven aan mensen die je anders niet tegen zou komen. Want hoe mooi is het dat we ons wat meer verbonden gaan voelen met onze naasten? Dit is dan ook de reden waarom ik dit jaar in het kernteam van Outreach zit en geniet enorm van het organiseren van de projecten en krijg er helemaal zin in! Ook is het mooi om te merken hoe enthousiast de deelnemende groepen al zijn over de projecten die gaan komen. Ik zie enorm uit naar deze avond. Houd vooral onze insta en website in de gaten voor alle updates en ga je vanaf 25 november lekker opgeven! 19 december in de CCG, see you there!

Hoihoi! Ik ben Marianne, 19 jaar en dit jaar begonnen aan mijn studie theologie.
Toen ik hoorde van het concept outreach was ik direct enthousiast. Het is altijd ontzettend mooi om te zien dat je met soms kleine moeite al zoveel voor mensen kunt betekenen. Daarom leek het me ook gaaf te helpen aan de organisatie van outreach dit jaar. Zijn jullie er 19 december allemaal bij? Glow in de dark💡

Hey allemaal!
Mijn naam is Remco. Ik ben tweedejaars geneeskundestudent en in mijn vrije tijd houd ik me bezig met muziek. Ik doe mee aan outreach omdat dit de manier om ook mensen die het rond kerst wat minder hebben, iets super moois te geven. Daarnaast zijn er zoveel verschillende projecten dat iedereen zijn of haar talenten kan inzetten! Voor ieder wat wils zou ik zeggen 😉. Ik zal dit jaar zorgen voor alle inkopen zodat alle projecten van spullen zijn voorzien. Hopelijk zien we je 19 december!

Ik ben Hendrik-Willem, 19 jaar en ben student geneeskunde hier in Groningen. Ik heb zelf geen studentenvereniging achtergrond, en ook had ik nog nooit van Outreach gehoord. Totdat ik benaderd werd door onze voorzitter. Ik kwam erachter dat Outreach een heel mooi initiatief is en prijs mijzelf uiteindelijk gelukkig dat ik hier een onderdeel van mag zijn. Ik verzorg samen met Hilde de promotie en regel de dienst. Verder ben ik nog actief in het opzetten van verschillende projecten die wij op de avond zelf gaan doen. Dit zijn: projecten met vluchtelingen en een filmavond voor internationale studenten. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast als ik zijn voor Outreach 2019.

Hoi! Mijn naam is Lydia Antuma, 19 jaar en ben nu tweedejaars geneeskundestudent. Ook ben ik tweedejaars lid van GSV, waar ik heel veel leuke nieuwe mensen heb ontmoet. Vorig jaar heb ik voor het eerst meegeholpen bij Outreach en ik was meteen enthousiast! Samen met andere christelijke studenten als een licht mogen schijnen in Groningen voor mensen die het niet altijd even makkelijk hebben, dat vind ik super gaaf! Ik mag dit jaar het kernteam van Outreach leiden als voorzitter en dat is super leuk! We mogen echt als team samenwerken om op 19 december weer een hele mooie avond neer te zetten en ik heb al super veel zin om achteraf alle inspirerende ervaringen te horen!

Missie

De missie van het Outreach team in Groningen is dat op deze avond verschillende mensen iets merken van Gods liefde door medemensen heen. We hopen dat, door het geloof praktisch uit te dragen, deze mensen geholpen of bemoedigd worden. Dit willen we doen, gedreven door de liefde van God in ons en als antwoord op Jezus’ opdracht aan ons: ‘Heb uw naaste lief als uzelf’ (Romeinen 13:9b). Zo zien we in deze avond ook een kenmerk van uitdragend Christen zijn. We organiseren in Groningen één avond per jaar, rondom kerst, vol met projecten om tijd van ontmoeting en bemoediging met onze stadgenoten te hebben. Jonge christenen zetten zich in om het geloof praktisch uit te dragen in onze stad.

Mission

The mission of outreach is to make people see the love of God, to make them see what it means to be Christian. We hope that, by showing our faith in such a practical way, people will be encouraged and helped. This we want to do, driven by the love of God within us, as an answer to Jesus mission for us: ‘Love thy neighbour’ (Romans 13:9b). This evening we and everyone can see what it is to be Christian. We organise this evening once a year in Groningen, around Christmas. We set up a lot of projects to help us meet en encourage the people in the city. Young Christians show their faith in the city.

Visie

Helpen
Onze visie is dat de mensen die mee doen, zullen merken dat zij een verschil kunnen maken voor anderen door hen te helpen in grote of in kleine dingen. Zo mogen we aan deze mensen laten merken dat er naar hen omgekeken wordt en krijgen we er zelf een stuk dankbaarheid voor terug.

Hoop
Andere mensen de liefde van God doorgeven die we krijgen van God. Dit als uitdrukking van ons geloof en het vertrouwen dat God situaties en levens kan veranderen.

Bewust worden
We streven naar bewust wording van de deelnemers voor de nood in de stad. Dat ingezien wordt wat een voorrechten we hebben om dankbaar voor te zijn. Ook willen we dat er wordt ingezien dat we gelijk zijn, zij die geholpen worden en zij die hulp aanbieden.

Vision

Helping                                                                                                                              Our vision is that the people who participate will see that they can make a difference by helping others, in big things or small things. They can show the people that they’re not forgotten, in return we get gratitude.

Hope                                                                                                                         Passing on to other people the love that we have received from God. This is an expression of our faith and our trust in God’s hand in our life.

Awareness                                                                                                                      We strive to make people who participate aware of the need for help in the city, This will help us see the many things we have in our own lives that we can be thankful for. We also hope to help people see that we are not different, the people that need help and the people that can give it.