Kernteam 2020

English below

Hai! Ik ben Ellis, 21 jaar oud, bezig om af te studeren als hbo-verpleegkundige en 3e jaars lid van N.S.G.! Na afgelopen jaar met een aantal leden binnen N.S.G. missionaire activiteiten te hebben georganiseerd, leek het mij een mooie uitdaging om dat dit jaar groter uit te pakken.. en wat is er dan gaver dan onderdeel uit te maken van het Outreach Kernteam! Ik neem dit jaar de voorzitterstaak op mij en samen zijn wij, het Outreach Kernteam, bezig om donderdag 17 december een prachtige, coronaproof avond te organiseren. Juist in deze bijzondere tijd is het extra waardevol om ons amen als studenten in te zetten voor onze medemensen. Ben jij er 17 december ook bij? Tot dan!

Hoi! Ik ben Gerrelt, inmiddels derdejaars bij N.S.G. en tweedejaars bij mijn studie Minorities and Multilingualism. Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met de Outreach en dit vond ik zo leuk dat ik dit jaar besloot zelf te gaan helpen met de organisatie. Ik heb de functie van Penningmeester toegewezen gekregen, dus mijn taak is om de begroting op te stellen en erop toe te zien dat hier ook enigszins aan gehouden wordt. Ondanks alle coronamaatregelen hoop ik dat ik u en jou op 17 december – op anderhalve meter afstand – zal ontmoeten bij de Outreach!

Hoi! Ik ben Hanne, 18 jaar, student Psychologie en GSV’er. Samen met Jannet en Rebecca ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de PR. Vorig jaar heb ik zelf meegedaan aan Outreach. Het was een erg mooie en inspirerende avond en ik ben dan ook blij dat ik dit jaar met het kernteam Outreach 2020 mag voorbereiden en zo het licht van jezus kan laten zien in de stad! Ik heb er erg veel zin in, tot 17 december!

Hey allemaal, ik ben Jannet, derdejaars logopediestudent en tweedejaars bij de GSV. Ik mag dit jaar het kernteam van Outreach versterken. Samen met Hanne en Rebecca ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de PR. Vorig jaar heb ik zelf ook geholpen bij een project van Outreach, ik vond het super mooi om op een simpele manier iets voor mensen te beteken samen met andere Christelijke studenten. Juist in deze tijd zijn de sociale contacten minder door het coronavirus en de kerstdagen zijn dan ook niet voor alle mensen fijne dagen. Ik vind het dan ook super mooi om dit jaar zelf mee te mogen helpen bij het organiseren van Outreach om Jezus licht over Groningen te doen laten schijnen. Hopelijk zie ik je op 17 december!

Ik ben Rebecca Feddes, 21 jaar en student rechtsgeleerdheid. Vorig jaar heb ik zelf mee mogen doen aan Outreach en ik vond dit een ontzettend mooie ervaring. Het is een gave manier om de stad Groningen een stukje mooier te maken en Gods liefde op een praktische manier te laten zien aan de mensen om ons heen. Dit jaar mag ik samen met Jannet en Hanne de PR van de Outreach verzorgen. Ik hoop jullie allemaal te zien 17 december!

Hoi!
Even voorstellen :). Ik ben Elizabeth, 19 jaar, 2e-jaars biologiestudente en 2e-jaars Ichthiaan. Dit jaar doe ik samen met Sjifrah de acquisitie van het Outreach Kernteam. Wij zijn dus al druk bezig geweest om donaties en giften binnen te halen om de Outreach-avond dit jaar te financieren. Ik kijk erg uit naar deze avond omdat ik het leuk vind om met zoveel studenten samen iets te betekenen voor onze stad! Helaas kon ik er vorig jaar niet bij zijn, dus is dit jaar ook meteen de allereerste keer dat ik meedoe. Ik vind het zelf heel tof om anderen over mijn geloof te vertellen en erover te discussiëren. Graag deel ik samen met anderen in de liefde van God die hij ons wil geven! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en ik wens iedereen een avond vol mooie ervaringen toe!

Hoi, ik ben Sjifrah, ben 22 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Notarieel recht. Naast mijn studie ben ik ook derdejaars lid van Yir’. Daar heb ik een fijne plek gevonden en veel mensen leren kennen. Het christelijk geloof betekend heel veel voor mij. Twee jaar geleden heb ik voor het eerst meegedaan aan Outreach. Ik vond het echt gaaf om Gods liefde te delen met anderen. Juist de dagen rondom Kerst kunnen erg donker zijn voor mensen en dan is het mooi om iets te betekenen voor hen, juist ook in de coronatijd. Ik vind het erg leuk om samen met Elizabeth verantwoordelijk te zijn voor de acquisitie. Met ons fijne en gezellige team hopen we een mooie en gezegende avond neer te zetten. Ik hoop jullie allemaal te zien op donderdagavond 17 december!

Hey allemaal, mijn naam is Tineke, tweedejaars Ichthiaan en tweedejaars student Spatial Planning and Design. Dit jaar mag ook ik mij gaan inzetten voor Outreach en ben ik verantwoordelijk voor de inkoop om alle projecten van materialen te voorzien en jullie van eten ;). Wat ik zo tof vind aan het concept van Outreach is dat we hierdoor allerlei mensen in de stad het gevoel mogen geven dat ze ook gezien worden, dat ze ertoe doen. Je ontmoet mensen die je anders zelf niet zo snel zou spreken. Ik hoop dat we dit jaar ook weer veel vreugde en blijdschap mogen brengen in onze stad, in een tijd die voor veel mensen nu extra moeilijk of eenzaam kan zijn. Zie ik jou ook op 17 december?

Hoihoi! Mijn naam is Ilse en ben 21 jaar oud, studeer Verpleegkunde en ben lid bij N.S.G. Dit jaar mag ik deel uitmaken van het Outreach kernteam en ben ik verantwoordelijk voor de dienst.
Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met Outreach, dat was heel gaaf om te doen! Het is mooi om te zien dat je rond kerst iets kan betekenen voor de mensen in de stad. Ook vind ik het leuk om samen met andere christelijke studenten een avond te organiseren waarbij je mensen met elkaar in verbinding brengt. Ik hoop ondanks alle corona maatregelen toch een mooie avond neer te zetten 17 december!

Missie

De missie van het Outreach team in Groningen is dat op deze avond verschillende mensen iets merken van Gods liefde door medemensen heen. We hopen dat, door het geloof praktisch uit te dragen, deze mensen geholpen of bemoedigd worden. Dit willen we doen, gedreven door de liefde van God in ons en als antwoord op Jezus’ opdracht aan ons: ‘Heb uw naaste lief als uzelf’ (Romeinen 13:9b). Zo zien we in deze avond ook een kenmerk van uitdragend Christen zijn. We organiseren in Groningen één avond per jaar, rondom kerst, vol met projecten om tijd van ontmoeting en bemoediging met onze stadgenoten te hebben. Jonge christenen zetten zich in om het geloof praktisch uit te dragen in onze stad.

Mission

The mission of outreach is to make people see the love of God, to make them see what it means to be Christian. We hope that, by showing our faith in such a practical way, people will be encouraged and helped. This we want to do, driven by the love of God within us, as an answer to Jesus mission for us: ‘Love thy neighbour’ (Romans 13:9b). This evening we and everyone can see what it is to be Christian. We organise this evening once a year in Groningen, around Christmas. We set up a lot of projects to help us meet en encourage the people in the city. Young Christians show their faith in the city.

Visie

Helpen
Onze visie is dat de mensen die mee doen, zullen merken dat zij een verschil kunnen maken voor anderen door hen te helpen in grote of in kleine dingen. Zo mogen we aan deze mensen laten merken dat er naar hen omgekeken wordt en krijgen we er zelf een stuk dankbaarheid voor terug.

Hoop
Andere mensen de liefde van God doorgeven die we krijgen van God. Dit als uitdrukking van ons geloof en het vertrouwen dat God situaties en levens kan veranderen.

Bewust worden
We streven naar bewust wording van de deelnemers voor de nood in de stad. Dat ingezien wordt wat een voorrechten we hebben om dankbaar voor te zijn. Ook willen we dat er wordt ingezien dat we gelijk zijn, zij die geholpen worden en zij die hulp aanbieden.

Vision

Helping                                                                                                                              Our vision is that the people who participate will see that they can make a difference by helping others, in big things or small things. They can show the people that they’re not forgotten, in return we get gratitude.

Hope                                                                                                                         Passing on to other people the love that we have received from God. This is an expression of our faith and our trust in God’s hand in our life.

Awareness                                                                                                                      We strive to make people who participate aware of the need for help in the city, This will help us see the many things we have in our own lives that we can be thankful for. We also hope to help people see that we are not different, the people that need help and the people that can give it.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0