Kernteam 2020

Hi! Ik ben Ellis, 21 jaar oud, bezig om af te studeren als hbo-verpleegkundige en 3e jaars lid van N.S.G.! Na afgelopen jaar met een aantal leden binnen N.S.G. missionaire activiteiten te hebben georganiseerd, leek het mij een mooie uitdaging om dat dit jaar groter uit te pakken.. en wat is er dan gaver dan onderdeel uit te maken van het Outreach Kernteam! Ik neem dit jaar de voorzitterstaak op mij en samen zijn wij, het Outreach Kernteam, bezig om donderdag 17 december een prachtige, coronaproof avond te organiseren. Juist in deze bijzondere tijd is het extra waardevol om ons amen als studenten in te zetten voor onze medemensen. Ben jij er 17 december ook bij? Tot dan!

Hoi! Ik ben Gerrelt, inmiddels derdejaars bij N.S.G. en tweedejaars bij mijn studie Minorities and Multilingualism. Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met de Outreach en dit vond ik zo leuk dat ik dit jaar besloot zelf te gaan helpen met de organisatie. Ik heb de functie van Penningmeester toegewezen gekregen, dus mijn taak is om de begroting op te stellen en erop toe te zien dat hier ook enigszins aan gehouden wordt. Ondanks alle coronamaatregelen hoop ik dat ik u en jou op 17 december – op anderhalve meter afstand – zal ontmoeten bij de Outreach!

Hoi! Ik ben Hanne, 18 jaar, student Psychologie en GSV’er. Samen met Jannet en Rebecca ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de PR. Vorig jaar heb ik zelf meegedaan aan Outreach. Het was een erg mooie en inspirerende avond en ik ben dan ook blij dat ik dit jaar met het kernteam Outreach 2020 mag voorbereiden en zo het licht van jezus kan laten zien in de stad! Ik heb er erg veel zin in, tot 17 december!

Hey allemaal, ik ben Jannet, derdejaars logopediestudent en tweedejaars bij de GSV. Ik mag dit jaar het kernteam van Outreach versterken. Samen met Hanne en Rebecca ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de PR. Vorig jaar heb ik zelf ook geholpen bij een project van Outreach, ik vond het super mooi om op een simpele manier iets voor mensen te beteken samen met andere Christelijke studenten. Juist in deze tijd zijn de sociale contacten minder door het coronavirus en de kerstdagen zijn dan ook niet voor alle mensen fijne dagen. Ik vind het dan ook super mooi om dit jaar zelf mee te mogen helpen bij het organiseren van Outreach om Jezus licht over Groningen te doen laten schijnen. Hopelijk zie ik je op 17 december!

Ik ben Rebecca Feddes, 21 jaar en student rechtsgeleerdheid. Vorig jaar heb ik zelf mee mogen doen aan Outreach en ik vond dit een ontzettend mooie ervaring. Het is een gave manier om de stad Groningen een stukje mooier te maken en Gods liefde op een praktische manier te laten zien aan de mensen om ons heen. Dit jaar mag ik samen met Jannet en Hanne de PR van de Outreach verzorgen. Ik hoop jullie allemaal te zien 17 december!

Hoi!
Even voorstellen :). Ik ben Elizabeth, 19 jaar, 2e-jaars biologiestudente en 2e-jaars Ichthiaan. Dit jaar doe ik samen met Sjifrah de acquisitie van het Outreach Kernteam. Wij zijn dus al druk bezig geweest om donaties en giften binnen te halen om de Outreach-avond dit jaar te financieren. Ik kijk erg uit naar deze avond omdat ik het leuk vind om met zoveel studenten samen iets te betekenen voor onze stad! Helaas kon ik er vorig jaar niet bij zijn, dus is dit jaar ook meteen de allereerste keer dat ik meedoe. Ik vind het zelf heel tof om anderen over mijn geloof te vertellen en erover te discussiëren. Graag deel ik samen met anderen in de liefde van God die hij ons wil geven! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en ik wens iedereen een avond vol mooie ervaringen toe!

Hoi, ik ben Sjifrah, ben 22 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Notarieel recht. Naast mijn studie ben ik ook derdejaars lid van Yir’. Daar heb ik een fijne plek gevonden en veel mensen leren kennen. Het christelijk geloof betekend heel veel voor mij. Twee jaar geleden heb ik voor het eerst meegedaan aan Outreach. Ik vond het echt gaaf om Gods liefde te delen met anderen. Juist de dagen rondom Kerst kunnen erg donker zijn voor mensen en dan is het mooi om iets te betekenen voor hen, juist ook in de coronatijd. Ik vind het erg leuk om samen met Elizabeth verantwoordelijk te zijn voor de acquisitie. Met ons fijne en gezellige team hopen we een mooie en gezegende avond neer te zetten. Ik hoop jullie allemaal te zien op donderdagavond 17 december!

Hey allemaal, mijn naam is Tineke, tweedejaars Ichthiaan en tweedejaars student Spatial Planning and Design. Dit jaar mag ook ik mij gaan inzetten voor Outreach en ben ik verantwoordelijk voor de inkoop om alle projecten van materialen te voorzien en jullie van eten ;). Wat ik zo tof vind aan het concept van Outreach is dat we hierdoor allerlei mensen in de stad het gevoel mogen geven dat ze ook gezien worden, dat ze ertoe doen. Je ontmoet mensen die je anders zelf niet zo snel zou spreken. Ik hoop dat we dit jaar ook weer veel vreugde en blijdschap mogen brengen in onze stad, in een tijd die voor veel mensen nu extra moeilijk of eenzaam kan zijn. Zie ik jou ook op 17 december?

Hoihoi! Mijn naam is Ilse en ben 21 jaar oud, studeer Verpleegkunde en ben lid bij N.S.G. Dit jaar mag ik deel uitmaken van het Outreach kernteam en ben ik verantwoordelijk voor de dienst.
Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met Outreach, dat was heel gaaf om te doen! Het is mooi om te zien dat je rond kerst iets kan betekenen voor de mensen in de stad. Ook vind ik het leuk om samen met andere christelijke studenten een avond te organiseren waarbij je mensen met elkaar in verbinding brengt. Ik hoop ondanks alle corona maatregelen toch een mooie avond neer te zetten 17 december!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0