Kernteam 2022

Lars

Joe! Ik ben Lars, 22 jaar, studeer biologie aan de RUG en ben ondertussen alweer derdejaars bij N.S.G. Ik vind het supernice om voor andere mensen klaar te staan en werd daarom eigenlijk meteen enthousiast toen ik hoorde van Outreach! Dit jaar mag ik dan ook secretaris en chef inkopen zijn binnen het Outreach-kernteam.

Ik hoop dat wij als studenten door middel van Outreach een lichtje mogen laten schijnen voor de mensen in de stad en dat wij hierdoor iets van Jezus mogen laten zien! Ik heb er nu al heel veel zin in, jij toch ook? Hopelijk tot snel, en anders tot 22 december ;)

Annely 

Hoi! Ik ben Annely, ik ben 19 jaar en ik ben tweedejaars student Bedrijfskunde aan de RUG. Ook ben ik tweedejaars bij de GSV. Vorig jaar heb ik zelf meegedaan aan een project van Outreach en dit vond ik superleuk om te doen! Dus toen de sollicitaties voor het kernteam van dit jaar opende was ik meteen enthousiast! Ik vind het mooi dat we via Outreach samen met alle christelijke verenigingen iets mogen betekenen voor de stad Groningen en haar inwoners. En dat we een lichtpuntje mogen zijn voor de mensen die het minder goed hebben tijdens de kerst. Dit jaar verzorg ik samen met Christiaan de PR voor Outreach.

Elisa 

Hoi hoi! Ik ben Elisa, 20 jaar en derdejaars student aan de Academische Pabo en tweedejaars bij GSV. Ook ik heb vorig jaar meegedaan aan Outreach, omdat ik het heel belangrijk vind om terug te geven aan mensen die het niet zo goed hebben als ik zelf. Want daar zijn er meer van dan je denkt. Daarom vind ik het zo leuk dat ik met mijn lieve mede-kernteamgenoten Outreach mag organiseren dit jaar, zodat nog meer studenten iets kunnen betekenen voor ons mooie Groningen! Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van de dienst en alles wat erbij komt kijken.  

Ik ben enorm hyped en hoop natuurlijk dat je erbij bent! 

Christiaan

Heey! Ik ben Christiaan, 20 jaar en ben tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen aan de RUG en tweedejaars bij de GSV. Ik vind liefde voor je naasten heel belangrijk. Juist ook voor de mensen die dit af en toe missen. En wij als christelijke studenten kunnen hier een goed voorbeeld in zijn! Toen de sollicitaties voor Kernteam 2022 weer geopend werden, wist ik meteen: Hier wil ik aan meedoen en me 100% voor inzetten. Dit past erg bij mij en hoe kan ik mijn tijd beter besteden dan aan iets wat zo dichtbij mij staat. Wij mogen als Outreach kernteam 2022 dit jaar de hele happening met Kerst organiseren en besturen. Ik verzorg dan ook samen met Annely de PR om alle christelijke studenten op te hypen op de gram en met onze posters en stickers. The Hypetrain is already going!! CHOO! CHOO!

Tot 22 December!!

Nicole

Hoi iedereen! Ik ben Nicole, 20 jaar, en zit in mijn tweede jaar van de studie Leisure en Events Management. Ik zit ook in mijn tweede jaar van Ichthus en heb het echt naar mijn zin daar! Om iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen en daarin ook mijn geloof te kunnen delen is erg bijzonder. Daarom ben ik ook erg dankbaar voor de mogelijkheid om mee te kunnen doen aan Outreach. Het is een eer om met de rol van voorzitter samen te werken met dit geweldige team! Ik wil graag Gods licht laten zien door de vele projecten en verschillende doelgroepen, maar vooral ook om voor jullie een prachtige avond te organiseren ❤️! Ik hoop jullie te zien op 22 december (vooral heel veel Ichthiaanen ;))

Watse

Hey! Ook ik heb de eer om dit jaar mee te doen aan Outreach. Ik ben nu 22 jaar en zit in mijn derde jaar van Liberal Arts & Sciences. Op dit moment ben ik tweedejaars bij NSG waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Toen ik hoorde dat er mensen werden gezocht voor Outreach werd ik al snel enthousiast omdat we ons geloof mogen laten zien door op een mooie manier in te zetten voor de stad. Met ons gezellig team gaan wij ons best doen om na twee jaren Corona er weer een succes van te maken. Ik ga mij als penningmeester inzetten.
Groetjes.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0