Kernteam 2021

Hii, mijn naam is Geline en ik ben 20 jaar oud. Op het moment studeer ik Economics & Business Economics aan de RUG en ben nu tweedejaars lid bij de GSV. Vorig jaar heb ik zelf ook meegedaan aan Outreach en heb toen (ondanks dat veel niet door kon gaan i.v.m. corona) een hele leuke avond gehad. Outreach is een hele mooie manier om iets te kunnen betekenen voor een ander, om echt Gods liefde te mogen delen met de mensen in onze stad en daarom leek het me heel erg leuk om deel uit te maken van het Outreach Kernteam. Dit jaar ben ik samen met Rianne verantwoordelijk voor de acquisitie en daarnaast ben ik ook de voorzitter van het kernteam.
Hoihoi! Ik ben Laura en ik ben 20 jaar oud. Ik doe de PABO en ben ook tweedejaars lid bij de GSV. Vorig jaar heb ik kerstkaartjes gemaakt voor ouderen met twee jaargenoten. Hoewel dit door corona in de eigen woonkamer plaatsvond, was het erg leuk om te doen met andere studenten voor mensen uit je eigen buurt! Mensen waar je niet zo gauw aan denkt, mensen die je snel over het hoofd ziet, terwijl zij juist wat extra aandacht nodig hebben en dit ook zo erg waarderen! Ik maak kennis met allemaal mooie organisaties die zich inzetten voor hun naasten. Daarom ben ik erg blij om in dit kernteam te mogen zitten, om ook andere studenten net zo enthousiast te maken voor deze mooie projecten! 
Hee! Ik ben Rianne en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer momenteel Voeding en Diëtetiek en ben tweedejaars lid bij de GSV. Dit jaar mag ik deel uitmaken van het Outreach kernteam en ben ik samen met Geline verantwoordelijk voor de acquisitie. De kerstdagen zijn voor veel mensen een moeilijke periode en daarom vind ik het juist zo mooi dat wij samen met andere studenten een stukje verlichting kunnen brengen in deze tijd. Samen kunnen wij de kerstgedachte in Groningen verspreiden en er met z’n allen een onvergetelijke avond van maken. Ik heb er in ieder geval veel zin in! Zie ik je daar?
Hai! Ik ben Robin de Graaf, 21 jaar jong en twaars lid van N.S.G. Sport en mensen helpen is een combinatie die erg goed bij mij past, vandaar dat ik nu in het tweede jaar zit van de Academische Lichamelijke Opvoeding en deelneem aan het Outreach Kernteam. Want even eerlijk, wat is er nou mooier om je tijd nuttig te gebruiken voor het helpen van anderen? Ook geloof ik dat Jezus ons de taak heeft gegeven om naar elkaar om te kijken. Zelf denk ik dat Outreach hier een hele mooie rol in kan spelen. Samen met Marte ben ik verantwoordelijk voor de PR. De communicatie zal lopen via ons en zo hopen wij te zorgen dat er zo veel mogelijk studenten op de hoogte zijn van Outreach, en zich willen inzetten op 23 december. Hopelijk tot snel op jullie vereen, en anders tot 23 december!   
Heeyyi! Ik ben Marije, 21 jaar, ik studeer Social Work en ik ben nu tweedejaars bij N.S.G. Vorig jaar heb ik geholpen bij een activiteit van Outreach. Ik hoorde toen ook wat er in normale tijden nog meer georganiseerd kon worden en ik werd helemaal enthousiast. Dit jaar zit ik daarom ook bij het Outreach Kernteam en ben ik vooral verantwoordelijk voor alle inkopen. Ik vind het supermooi om samen met andere studenten op een eenvoudige manier iets te betekenen voor anderen. Wat ik ook nice vind, is dat er veel verschillende soorten activiteiten zijn, dus er zit voor jou ook vast een activiteit tussen die je leuk vindt! Staat donderdagavond 23 december als vrij in je agenda? ;) Ik heb er in ieder geval heel zin in😊
Heeihoi! Ik ben Marte, 20 jaar oud en ik studeer Pedagogische Wetenschappen. Ik ben tweedejaars bij de GSV en via deze weg heb ik kennis mogen maken met Outreach. Afgelopen jaar vond ik het ondanks dat het online was, een zeer waardevolle avond. Ik heb me toen erg beseft dat je met een klein gebaar veel kan bereiken en daarom wilde ik me graag aansluiten bij het kernteam. Samen met Robin ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de PR en hopelijk kunnen we op 23 december zoveel mogelijk studenten een steentje laten bijdragen. Ik heb er in ieder geval al veel zin in, zie ik jou daar?
Hoi! Ik ben Mathilde, ik ben 19 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Communicatie. Ook ben ik tweedejaars lid van Navigators. Ik help dit jaar mee met het organiseren van Outreach omdat ik het belangrijk vind om voor anderen klaar te staan. Ik vind het mooi om de kerstgedachte te verspreiden in Groningen door middel van activiteiten. Ik ben samen met Laura verantwoordelijk voor de dienst. Ik hoop dat we er samen een mooie avond van kunnen maken.
Hallo, Ik ben Daan, 20 jaar, en ik studeer International Business aan de RUG. Ook ben ik inmiddels tweedejaars bij GSV. Dit jaar mag ik als penningmeester alle geldzaken beheren van Outreach.  Ik heb gekozen om dit te gaan doen omdat ik graag een steentje bijdraag aan gezelligheid en inclusiviteit rond de kerstdagen. Ik heb heel veel zin om met jullie er een prachtige avond van te gaan maken vol met allerlei leuke activiteiten. 23 December hoop ik je graag te zien, tot dan!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0